Gårdsbutiker Skåne




Hur startar man lördagen bättre än en god frukost för att sen ge sig iväg på en runda bland gårdsbutiker i Skåne med sin syster? Vi startade dagen på Lions Loppis i Höllviken där man kan fynda allt möjligt, men det gäller vara där kl.10:00 när de öppnar för där är mycket folk!

Några små fynd från Lions loppis.


Vi körde vidare till den mysiga gårdsbutiken Agdas som ligger i Trelleborg. En av mina favorit butiker, här hittar man allt från ljusstakar, porslin, lampor, mindre möbler mm.


Köp från Agdas


Nästa stopp blev Ulla Hills Magasin, en gårdsbutik med ett café som ligger i Västra Virestad i Trelleborg. Där man bland annat kan äta goda sallader och pajer.

Efter det körde vi bara en liten bit och där hitta vi Livex, ännu en gårdsbutik med plantor som citronträd och fint marockanskt porslin i allt från stora fat till kannor i härliga färger och mönster!

 Hungern kom ikapp oss och vi körde till Slättarps gård i Skegrie för en god lunch. Tyvärr var det för kallt för att sitta ute på den mysiga gården, får bli nästa gång. Vi passa även på att titta i gårdsbutiken efter vi ätit. Här finns heminredning både för stora och små, även en del ätbart.
Slättarps gård

Slättarps gård
    
Det näst sista stoppet blev på Hem till Gården Inredning & Design, en gårdsbutik med inredning för både ute och inne, du hittar även lite ätbart i hyllan. Den ligger bara ett stenkast från Vellingeblomman i Vellinge som blev vårt sista stopp. Vi lyckades pricka in att det var matmässa på Vellingeblomman, mycket trevligt. Allt från lakrissmakprover till vinprovningar. Vi passa på att ta en kopp kaffe på Farmor idas café som ligger precis vid Vellingeblomman innan det blev hemfärd.

Hem till Gården Inredning & Design


Kommentarer

Populära inlägg